سلام به همگی.
امیدوارم حالتون خوب باشه. امروز می خوام یه کتاب خوب بهتون معرفی کنم . این کتاب رو دوست بهم معرفی کرد و من خودم هم تا وسطاش خوندم.
در حوزه مالی کتاب معروفی هست. به طور کلی جریان یه شخص هست که قصد داره اصول ثروتمند شدن رو آموزش ببینه و آقایی که در حوزه مالی موفق هست داره بهشون این اصول رو آموزش میده و هفت اصل کلی آموزش میده که من خلاصه کردم
1- پس انداز کردن رو یاد بگیرید و حداقل یک دهم از کل درآمدتون رو پس انداز کنید و فکر کنید این پول رو ندارید.
2- مخارجتون رو کنترل کنید ، خیلی از مخارج غیر ضروری ان سعی کنید اونها رو حذف کنید که بتونید پس انداز داشته باشید.
3- وقتی پس اندازتون به حد قابل قبولی رسید سعی کنید در کاری ازش استفاده کنید که این سرمایه تکثیر بشه .
4- از سرمایه تون حفاظت کنید . درواقع اینطور لیاقت تون برای داشتن سرمایه ثابت میشه و مدیریت سرمایه تون رو یاد می گیرید.
5- صاحب خونه خودتون باشید. هر طور شده این مورد رو عملی کنید چون هم آسودگی به همراه داره و هم در مخارجتون صرفه جویی میشه.
6- ما همیشه جوون نیستیم ، پس بخشی از درآمد و سرمایه تون رو برای ایام کهولت کنار بذارید و اصلا روش حساب نکنید فکر کنید نداریدش و جز اموال شما نیست
7- هر روز پیشرفت کنید. در حرفه، شغل و کاری که انجام میدید متخصص بشید این قضیه ارزش شما رو بالا می بره. ادامه بدید و رای خودتون احترام قائل باشید.
در ادامه لینک دانلودش رو براتون قرار میدم که دانلود کنید و نسخه کامل ش رو بخونید
دانلود کتاب ثروتمندترین مرد بابل(منبع لینک دانلود : خبرگزاری فرهنگ)
نکات تاثیر گذار در طراحی تجربه کاربری نرم افزار
رو ,سرمایه ,پس ,کتاب ,تون ,آموزش ,پس انداز ,سرمایه تون ,حوزه مالی ,در حوزه ,کنید که
درباره این سایت